fbpx

Še vedno velik delež podjetnikov misli, da njegovo podjetje ne potrebuje prisotnosti na splet, da ne potrebuje spletne strani. Nekateri so mnenja, da njihove stranke ne uporabljajo spleta, drugi spet, da je to prevelik strošek, kar seveda ni res. Brez spletne strani dosežete do max 10 % vaših strank. V današnjem času je spletna stran, lahko bi rekla nujna za vsako podjetje. Kar se tiče cene pa moram poudariti, da brez skrbi saj zaradi napredka in razvoja različnih platform cena same strani ni visoka naložba in je danes dosegljiva vsakemu podjetniku. Osebno prisegam na WordPress plus WooCommerce za spletne trgovine.

Nekaj argumentov, zakaj spletno stran potrebuje vsako podjetje:

Spletna stran informira vaše že obstoječe in prihodnje stranke. Omogoča jim dostop do kontaktnih podatkov, delovnega časa, ponudbe, novosti, akcij, sprememb, uporabnih informacij, nasvetov, pozitivnih izkušenj drugih strank …

Izdelava spletne trgovine Mediaas

S spletno stranjo ste svojim kupcem na voljo 24/7 in jim omogočate nakup oz. naročilo svojih izdelkov in storitev kadarkoli in od kjerkoli. Saj veste tudi vam se je, že zgodilo, da ste se ob poznih večernih urah spomnili, da nekaj potrebujete in ste naročili preko preko spleta. Bodite svojim strankam dostopni vedno in povsod. Omogočite jim branje svojih člankov, nasvetov, pregled ponudbe … takrat ko one lahko, zvečer in udobja svoje sedežne. Sliši se dobro, a ne?

Poveča kredibilnost in prepoznavnost. Večina ljudi, preden vas kontaktira, vas prej preveri na spletu. Podjetje brez spletne strani ali s slabo izdelano spletno stranjo pri ljudeh zbuja nezaupanje. Dobro izdelana spletna stran bo pri ljudeh vzbudila zaupanje in s tem povečala možnost nakupa oz. naročila vaše storitve, kar vam bo prineslo večjo prepoznavnost.

Dvignite prepoznavnost in kredibilnost svojega podjetja z dobro spletno stranjo, saj s pomočjo spletne strani vas lahko najde prav vsak, ki išče vašo storitev ali izdelek.

Radi bi imeli spletno stran pa ne veste, kako začeti? Brez skrbi! Zato sem tukaj jaz. Pišite mi na info@mediaas.si ali me pokličite na 040 673 304 in se bomo pogovorili o vsem.

Martina I.